Uutiset

(päivitetty: 29.2.12)

29.02.2012KUVIA
Morjensta.

Kuvia on lisätty rutkasti. Osassa jo tekstitkin ja Lerum tekstit meni toistaiseksi persiilleen.Joten palaan asiaan kun saan motivaationi kerättyä tietotekniikkaa kohtaa.

Terkuin Janne
05.12.2011Joulunodotusta
Moikka kaikille.

Vieraskirjassa kyseltiin Unkarin kuulumisia. No, ok, tässäpä niitä.

Reissu oli vallan onnistunut ja ikimuistoinen. Alussa vähän probleemia lentojen kanssa ja vähän oli matkatavarat hukassa mutta nekin toimitettiin hotellille lennon jälkeisenä yönä. Unkarin pää oli järjestänyt tervetuliais illallisen. Seuraavana päivänä oli ohjelmassa kiertoajelua ja soundcheckiä sekä illanistujaista unkarilaisten rautalankamusiikin ystävien kera, unohtamatta Nordic guitar-clubin Pirjoa ja Svenneä. Pikku purtavaa, palinkaa ja viinejä nautiskeltiin.

Keikkapäivänä treenailtiin hotellihuoneessa ja paremmat puoliskot shoppailivat. Keikka tapahtui seurojentalotyyppisessä tilassa. Alussa oli puheita, sitten soitti The Hundows erinomaisen setin omanlaistansa rautsikkaa. Meillä oli kaksi settiä, jotka onnistuivat hyvin. Jännäähän tuo oli kun porukka istui jälleen kuin konsertissa konsanaan. Ja itte sai korvat punasena kuunnella hirmuisia suosion osoituksia, se oli kyllä hyvinkin häkellyttävää. Vähän kun jalkaa lavalla nosti niin 50 kameraa nousi salista heti ylös ja alkoi kuvaamaan. Ilmeisesti ns.liikkuminen lavalla on jotenkin poikkeavaa siellä. Lisäksi soitimme pari stygeä yhdessä Hundowsin kanssa.

Keikan jälkeen meidät lahjottiin paidoilla, The Regents käsipyyhkeillä, likööreillä, viineillä, palinkalla ja täytekakulla. Sen jälkeen otettiin noin miljoona kuvaa milloin kenenkin kanssa ja lava oli täynnä jengiä yhteispotreteissa.

Täytyy sanoa, että siellä päässä oli homma aika isolla. Maalaispoikia vähän hirvitti moinen hypetys. Mutta ei valiteta. Ja suuri kiitos kuuluu erityisesti Gàbor Lovasille, tuolle uutteralle rautalankamusiikin vilpittömälle ystävälle, joka oli nähnyt todella vaivaa tapahtuman eteen ja saanut näin ollen upean tapahtuman aikaan. Pieni mies, suuri hyväntahtoinen sydän. Kiitokset Gàbor, Èntre ja kumppanit.

Reissu jäi ikuisiksi ajoiksi mieleen. Loistava ruoka, juoma ja ilmapiiri. Budapest on upea kaupunki nähtävyyksineen.

Ja lopuksi vielä hyvää pikkujoulukautta kaikille, pitäkää kurkku kosteena, sukat kuivana ja Jumala mielessä.

Terveisin Janne
01.06.2011HELLETTÄ ja auton ilmastointi rikki.

Heissan.

Tuli sitten käytyä Ruotsissa. Kiva reissu oli. Mahtavaa oli saapua lentokentälle, kun Suomenlippu huiskutti meidät tervetulleeksi. Siitä alkoi sitten matka kohti Lerumia täyspitkällä kaksikerroksisella bussilla. Olis varmaan niillä polttoaineenhinnoilla neljä ukkoa kuljettanut vähän pienemmänkin mittakaavan autolla, mutta emme valita. Sama bussi olikin sitten käytössämme sunnuntai iltaan saakka :)

Festarit onnistui hyvin ja kivaa oli kaikin puolin. Ruokaa ja juomaa riitti ja juttuseuraakin. Promoottori Pirjo oli miehensä Svennen kanssa aivan huippuja. Naurua riitti niin maan perusteellisesti, suorastaan silmäkulmia sai kuivatella. Soitot meni suhteellisen putkeen ja taisipa jokunen yleisöstäkin tykätä, vaikka tämä Suomalainen mollirautalanka poikkeaa jokseenkin aika paljon ruotsalaisesta hej fallerii meiningistä.

Äsken olin Jarmon kanssa radiohaastattelussa Etelä-Karjalan radion treenikämppäohjelmassa ja ohjelma tulee ulos torstaina 9.6. klo 9.40 ulos. Kaikki kuuntelemaan, jossei radiosta niin nettiradiosta sitten.

uu autoni ilmastointilaite sanoi sopimuksen irti just tänään , kun on hitonmoinen helle.

Kesäisin fiiliksin

Janne


14.05.2011LEVY
Moikkis.

Nyt se saapui, meinaan se levy. Eli kaikki tilaamaan. NOPEIMILLA MAHTAVA ETU, he saavat sen aiemmin kuin myöhemmin tilanneet.
Mahtavia tai masentavia musiikkielämyksiä, miten siis kukin levyn kokee, toivottaen

Regents poppoo.


12.05.2011Levyasiaa
Levyt ovat lähteneet euroopasta jo viikko sitten. Tällä hetkellä ne ovat jossain...eli hukassa ja kukaan ei tunnu tietävän missä. Levyähän voi siis jo tilata ennakkoon, jos joku sen haluaa. Levy lähtee tilaajilleen heti, kun me sen jostain saamme ekaks itellemme. Eli varsinaista julkaisupäivää emme pysty sanomaan. Mitään sem ihmeempiä levynjulkkareita emme järjestä.

Terkuin Janne
29.04.2011VAPPU
Hei kaikki. Vappu on jo ovella ja valtakunnassa kaikki hyvin. Ihmiset nauttivat väkijuomia ja käyttäytyvät hassuissa hatuissa hyvin ja huonosti.
No keikkoja on ilmaantunut orkesterillemme oikein runsain määrin, jopa kolme tälle vuodelle. Laitetaanpas päivämäärät näkyville jos jotakuta saattas vaikka kiinnostaa tulla kurkkaamaan mitä meille kuuluu.

28.5 Göteborg
http://nordic-guitar.se/index.htm

2.7 Twangfest, Imatra kesäkatu

19.11 Budapest

Että semmosia. Ja sitten kaikki kevättä rinnoissa haravahommiin jne...

terveisin Janne
09.12.2010Talvista meininkiä.
Moi kaikille ja heti anteeksipyytelyiden kera. Oli jostain syystä kerennyt livahtaa meitin nimi tuonne Tube park listalle. Siis EMME ole siellä. En oikein itsekään tiedä miten nää asiat ovat menneet, olettamusta, huonoa muistia tai jotain vastaavaa. Kuitenkin kukaan ei ole minulta kysynyt, että tulemmeko sinne ja toisekseen viime Tuben jälkeen jo päätimme pitää tauon ensivuoden Tubesta. Ja tämän asian keskustelin jo Jallun kanssa selväksi silloin kun selvisi, että tapahtuma siirtyy Pieksämäelle, että emme tällä kertaa osallistu. Ehkä tässä tapauksessa jonkun muisti on vähän teppostellu, olemmehan kuitenkin jo melko iäkkäitä ;-) . Eli meillä ei TODELLAKAAN ole mitään TAPAHTUMAA VASTAAN eikä TODELLAKAAN JÄRJESTÄJIÄ VASTAAN. Vaan kyse on siitä, että jätämme vuoden 2011 vain väliin muiden töiden yms. asioiden vuoksi.

Ja sitten muihin uutisiin. Talvi tuli halla. Lumityöt saavat hilpeät soittajapoikamme uurastamaan hiki hatussa noilla lumisilla pihoillamme. Hyötyliikunta saa jo ennestään liki täydelliset vartalomme muotoutumaan vieläkin seksikkäämmiksi. Ja toisaalta olemme me pitäneet oikein bänditreenejäkin ja etsineet uusia biisejä ja vahingos on lipsahdellut mukaan jopa omiakin. Tavatonta etten sanoisi. Mutta ei niistä vielä sen ihmeempää ole sanomista. Tulipahan tehtyä ja ei tiedä mihinkä päätyy vai päätyykö mihinkään.

Eipä muuta kuin loistokasta Joulun odotusta ja pikkujouluissa sitten Jumala mielessä ja housut jalassa.

Terkuin Janne
13.07.2010
Morjens sano rikkaat toisilleen.

Lumet on uralin vierestä jo sulanut. Ja helleaalto on iskenyt koko väkevyydellään läsnäksi ja aiheuttanut meille ylipainoisille poikaraukoille ahdistavia tuntemuksia nestehukan merkeissä.

Hollannissa tuli vaihteeksi piipahdettua. Samat oli kujeet kuin ennenkin...tosin siellä oli aikaisempaa kuumemmat kelit ja lauteilla kyllä tarkeni. Keikat meni ihan jees ja jälleen uusia tuttavuuksia syntyi, kun muistas vaan nimet. Yllättävän paljon tuli viinaksia/olutta juotua, kun lahjaksi niitä saimme. Unkarilaisilta saimme useita viinipulloja ja jne. ja eihän ne meidän viimiseen asti täyteen ahdettuihin matkalaukkuihin enää mahtuneet ja Suomalaisen miehen sisu kun ei riitä heittämään hyviä viinaksia pois, niin pakkohan ne oli juoda.
Ei siitä reisusta enempää.

Nastolassa tulikin sitten hikoiltua kellon ympäri loistokelissä ja hienoja bändejä kuunnellen odottaen omaa vuoroa joka koitti vaille 23, heti Agentsin jälkeen. Jotensakin oli pelko perseessä että tunnelma lässähtää starojen jälkeen mutta hyvinhän tuo soitto kulki ja meininki oli erinomainen...ja pukukin piti melkein leikata saksilla päältä pois kun oli hiestä märkänä liimaantunut miehekkääseen vartalooni.

Että ei muutakuin hojohojo tälläerää ja hellekelien jatkoja.

ps. sähköpostiosoitteemme on vaihtunut, bassotaiteilija, tietokonevelho rukkasi meille uuden osoitteen. Vanhan osoitteen postit kai joku jossain vaiheessa purkaa, että anteeksi jos emme ole vastanneet posteihin...vielä.
30.12.2009
Hyvää UUTTA VUOTTA kaikille. Uusi vuosi ja vanhat kujeet. Edelleen ollaan musiikillisesti saamattomia ja laiskoja ja huhu kertoo, että pitäs ohjelmistokin vaihtaa, kun ihmiset ei jaksa vanhoja ralleja kuunnella.

Luntakin on tullut kaakkoisseudulle enemmän kuin kiitettävästi ja vieraskirjaankin oli lieviä törkeyksiä ilmestynyt, jotka on nyt poistettu. Jos tuntuu, että pitää jonnekin pahaa oloa poistaa, joka ei varsinaisesti liity musiikkiin mitenkään niin eiköhän netistä löydy muitakin avautumisväyliä.

Ei muutakuin Tösöös sano Janne
28.10.2009Synkkä syksy saapui
Terveeks kaikille ja anteeksi hiljaiselo kotisivuilla. Vähän nää kotisivuhommat vaihtui ja joutu muuttelemaan kaikenlaista niin ei ole saanut aikaiseksi päivitellä täällä mitään moneen aikaan (ts.olen laiska). No, nyt tulee hommaan muutos. Voi hyvänen aika, tavatonta sentään, Herra mun aikani ties,voi mahoton paikka. Nyt sitten on päivitelty.

Levyhän ei tietenkään etene, kun on vähän meikäläisellä motivaatio ongelmia ja taidonpuutetta. Se kun noi hommat ei tule sormiin sitten millään samalla tavalla, niinkuin ne päässä on. Ehkä toisaalta turha itsekriittisyys olisi syytä unohtaa tässä tapauksessa ja antas palaa vaan kaikkine virheineen.

Syksy on iskenyt koko voimalla tänne rajan tuntumaan, lumikin kävi vierailulla. Olihan sitä jo parhaimmillaan 16 cm mutta suli pois...harmi, nyt haravoimatta jääneet lehdet loistavat maassa koko komeudessaan.

Keikkojakin on myymättä melkein vaikka kuinka paljon ensivuodeksi, no yksi sentään on kalenterissa, tuo joka vuotinen loistotapahtuma Tube Park Lahdessa, siellä sitten räimitään perjantaina 29.1.2010.

Eipä sitten tällä erää muuta kuin hojohojo.

Janne
10.04.2009
Moro ja nääs.

Eipä ole mitään jännää tapahtunna viime aikoina. No Tubessa käytiin räpläämässä keikka. Ihan jees meni vaikka kitaran kaula napsahti ekassa biisissä vinoon, oli jäänynnä kaulan pultit löysälle. Siitäpä johtuen ei oikein skittara ollut kunnon vireessä sitten missään vaiheessa vaikka miten viritti. Taitaapi olla muutama kuvakin Tubesta tuolla kuvaosiossa, tekstit uupuvat vielä toistaiseksi.

Levy edistyy edelleen Gun`s and Roses tahdilla, eli todella vauhdikkaasti. Odotettavissa jo heti vuonna 2022.

Eikun kevään jatkoja kaikille.

Ps. Ai niin, meillähän on keikka 24.4 Imatralla, mutta sepäs onkin yksityistilaisuus, ettekä pääse meitä ihmettelemään, sorry.
23.06.2008
Terveeks kaikille, tai ei nyt välttämättä kaikille vaan niille, jotka nyt käyvät tääl meidän sivuilla. Tilburgin kuvatekstit ovat valmiina, oli niissä järkee tai ei mut raapustettu on.
Lisäksi levyprojektimme on ottanut askeleen eteenpäin. Kaikkien tuulitukkien äiti, Jallu kävi eilen soittamassa omat osuutensa sisään, luonnollisestihan Janne ne deletoi ja soittaa ne omalla tyylillä uudelleen, mut saapahan Jallu nimensä kansilehteen..se oli sitten vitsi. Jallu siis on hoitanut oman osuutensa ja seuraavaksi sitten ruvetaan soittamaan sooloa, oisko muistaakseni kolmeen biisiin soolotkin soitettu aiemmin mutta loput oisi tarkoitus hoitaa heti, kun löytyy taas äänimiehen kanssa yhteistä aikaa ja jahka kerkiän vähän ehkä säveltelemään välisoittoja ja treenailemaan ittekseni, kun ei oikein enää muista miten niitä tuli suunniteltua silloin tammikuussa, kun projekti aloitettiin. Mutta eiköhän se siitä juhannukseen mennessä valmistu, tietäs vaan minkä vuoden juhannukseen mennessä. Eipä täs nyt muuta ihmeellisiä tapahtumia ole ollut, kesää vietellään keikkojen ohella, sais ruveta vaan järvivesi hieman lämpenemään , että tarkenis tämmönen vanha ukkokin mennä penskojen kanssa uimaan.

Ja kirjotelkaahan sinne vieraskirjaan terkkuja, niitä on aina kiva lukea.

Terviisin janne
09.04.2008
Hei vaan kaikille, Hollannissa käytiin. Olihan siellä välillä ihan hauskaa mutta suurimmaksi osaksi hemmetin hauskaa. Perjantaina oltiin Tilburgissa puolen päivän maissa, syötiin ja käytiin kaupalla. Sitten pidettiin jamihuoneessa pientä treenin poikasta, kuten myös Roadrunnersin hyperaktiiviteinit. Illalla sitten jo heitettiin muutamat biisit jamilavalla ,johon oli jo saapunut ihan kivasti väkeä vähän ympäri eurooppaa. Kaikkein hassuinta oli se, että nuo oudot ulkomaalaiset huutelivat meidän biisejä nimeltä ja toivoivat tietty juuri niitä mitä ei ollut meidän settilistassa ja muutenkin niitä oli soitettu viimeeks kaksi vuotta sitten. No, ne meni sitten melkein oikein mutta tuntui kelpaavan. Illalla rentouduttiin hieman mutta ei vanhat jaksaneet kauan riekkua, kun aamulla oli ollut aikainen herätys. Lauantaina sitte virkeinä seurasimme mielenkiinnolla minkälaista jengiä paikalla oli ja tietysti minkälaisia muita bändejä oli. Ruotsin teinit, The Vintage veti hemmetin hyvin, tekninen kitaristi, virtuoosi rumpali ja ennenkaikkea muuta kuin Shadows kamaa. Roadrunners ja Spectre vetäsivät iltapäivällä omat lyhyet setit speliaaliyllätyksen nimissä ja komiasti meni. Sittenhän tuo aikataulu rupesikin venymään ja me päästiin puoli tuntia myöhässä laittamaan omia efektejä lavalle. Ja pellit oli tietty joku vieny johonkin vaikka talon puolesta ne piti olla paikalla. Spectren Hessu pelasti tilanteen lainaamalla omiansa. Meidän setti meni ihan jees vaikka lavakeli oli vähän outo. Onneksi pystyi luottamaan pa- soundiin, koska Selänteen Pete miksasi mallikkaasti meidät, kuten myös aktiiviteinit ja Spectren. Jännähän siellä oli soittaa, koska taas nää eurooppalaiset istuivat kuin lehmät nevassa, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Aplodeja kyllä tuli ja kovasti kuulemma tykkäsivätkin mutta jengin apaattisuus saa aina ihmettelemään tähän Suomi festarimeininkiin tottuneille, jossa huudetaan, juodaan avoimesti kaljaa tanssilattialle roiskutellen ja ennenkaikkea jorataan ja pidetään silminnähden hauskaa. Tietty suomitiimi jorasi ja näytti twistaamisen mallia paikallisille, hyvä niin. Yö meni rattoisasti kuorsatessa, joutu jo hyytymään neljän jälkeen, koska Periferian tytöt eivät olleet kanssani ryyppäämässä. Päivällä sitten ei krapulaa ollutkaan, jee. Tässä vaiheessa rupesi jo tuo maineikkaan Shadows yhtyeen tuotanto pursuamaan korvista ja joka paikasta ulos ja meinas ruveta Apachet ja Savaget ahdistamaan. Parhaillaan kun päälavalta kaikui Shadows ja neljästä muusta huoneesta kaikui Shadows ja just sil samalla soundilla. Oikea kakofonia. Täytyy kyl sanoa, että Foottappers oli oikeasti aika saakelin kova Shadows tripuuttibändi. Kaikki tuli ihan just kuin alkuperäisillä ja poitsut oli kuitenkin jotain 17 vuotiaita paitti rumpali joka oli 11. Toinen mikä ärsytti oli nuo ulostulevat soundit päälavalta. Järkyttävän kireät soundit, oikein lastu lensi korvasta paitsi silloin kun Pete miksasi. Peten miksauksen jälkeen talon oma miksaajakin pärjäsi taas vähän aikaa Peten säädöillä mut sit se tietenkin jotain nappulaa päätti kääntää ja eipä aikaakaan kun rupesi lastu taas lentämään. Roadrunners veti taas oikein mallikkaan keikan ja porukka oli muroina yleisössä. Roadrunnerssissa depytoi elämänsä ensimmäisen keikan heittänyt Samu Aaltonen, arvatkaapa kenen poikia, tietenkin Jallun. Samu komppas hyvin ja veti pari sooloa, Moonshotin joka meni vähän ohi kun joku belgialainen kovasti taputteli selkääni ja halusi kommunikoida. Mut Ciderstomp oli aivan sairaan kova veto. Mitähän noissa Jallun siemenissä on kun jälkikasvu on noin superlahjakasta ja muutenkin kovin ovat pojat vauhdikkaita ja aktiivisia.
Ilta päättyi sitten loistavaan Spectren vetoon, joka alkoi reilut kolme vartia myöhässä kun muut bändit ei tajua lopettaa ajoissa, perkule sentään. Se ei äijiä kuitenkaan haitannut ja pojat hoitivat homman hienosti himaan. Ja Ramin speakit olivat jälleen vertaansa vailla, tosin tällä kertaa enklanniksi. "You must thinking tätä". Ja sitten oli viel yllätysakti Spectren setin loppuun. Ekaks menin mie lavalle soolokitaristiks vetämään Emmaa, sitten perään Mantsurian beat jolloin komppiin vaihtui Aaltosen Sakke ja biisin puolessa välissä lennossa rumpuihin Jarmo. Kolmas biisi Tosca olikin sitten jo soitoltaan kokonaan Regentsiä Spectren, Roadrunnersin ja Sarin ja Katrin twistatessa lavalla. Ja sit joutu soittamaan viel järjestäjän vaatimuksesta Toscan uudelleen. Näil oli Tilburg saatu polvilleen.
Seuraavana aamuna poistuimme Amsterdamin kentälle, jätimme kamat sinne ja menimme pyörimään itse Amsterdamin keskustaan. Olihan siellä kaikkea kivaa ja melkein alastomat tytötkin vilkuttelivat meille ikkunoista, mitähän niillä oli asiaa.
Lennot kumpaankin suuntaan olivat täysin ajallaan, kaikki kamppeet ja releet säilyi ehjänä tuli syötyä ja juotua hyvin. Ei voi valittaa.

KIITOS eiku THANKS terkuin Janne
17.03.2008
Ja pah. Levy ei sitten millään kerkiä huhtikuun alkuun. Ikuisuusongelma vaivaa bändiä, eli ajanpuute. Yhelle kun kävis niin ei muille jne.jne. Selityksen makua mutta totta. No, koitellaan saada pikkuhiljaa valmiiksi, aikataulusta en tosin sano enää mitään. Informaatiota kyllä sivuille tulee heti kun on sen aika. Onhan levy toki jo vähän edistynyt. Ja niitä tuben kuvia nyt on onneksi saatu sivuille, että sentään jotakin uutta. Voi vertailla aikaisempiin vuosiin ja tarkastella kuinka sitä bändi aina vuodesta toiseen rupsahtelee ja vanhettuu enemmän ja enemmän ;-).
Ja säästä. Kevät on tulossa tänne itärajalle kohinalla. Kohina johtuu ainaisesta räntä,lumi ja vesisateesta. Valehtelematta täällä on ainaskin 12 metriä lunta ja lisää tuntuu tulevan liioittelematta ainakin 74 senttiä päivässä. Tosin itikka tuli läpsäistyä viikko sitten ulkoillessa hengiltä. Taisi ressukka tulla kolostaan katsomaan sitä että, jokohan kevät oisi niin pitkällä, että pääsisi Jannea pistämään.

Eipä tällä erää muuta kuin hyvää kevään jatkoa toivottelee Janne & kumppanit.
23.12.2007
On Jouluyö nyt laulaa saa ja syödä kinkkua ja kaikkea muutakin juhlaan liittyvää. Näyttäs siltä, että saamme tänne uralin viereen melkein valkean Joulun. Ainakin toistaiseksi lunta satelee hiljalleen.
Niin niitä keikkoja ensivuodelle. Keskiviikkona 16.1 olemme Imatran Kylpylässä veivaamassa perinteiset tanssit höystettynä rautsikkasoundilla. Solistina Petri Ryynänen. Perjantai 25.1 tyrkkäämme setin rautalankaa Tube parkissa. Seuraavaksi sitten mennäänkin sinne Shadows festareille vääntämään omaa näkemystämme rautalankamusiikista. Tämä tapahtuu 5 ja 6.4 Hollannissa Tilburg nimisessä kaupungissa. Eipä niitä muita keikkoja olekaan...vielä.
Studioonkin taidamme jopa mennä 2.1.2008, herraisäsentäänvihdoinkinsaatiinaikaseksivääntää
itsemmesohvannurkastaylösjatehdäjotainuuttamusaa.

Kaikille ihmisille ja muusikoille Hyvää Joulua ja rauhaisaa vuotta 2008

T: Janne ja kumppanit
15.10.2007
Hellurei. Viime uutisista onkin jo tovi vierähtänyt. Nytkun kesä mennyt on ja syksy saapuu, sateineen ja yöpakkasineen, mielen valtaa ajoittainen masennus. Keikkareissut ovat ikäviä sateen ja pimeyden takia. Uralin vieressä vettä sataa lähes päivittäin ja pihahommat on vielä vaiheessa. Ei vaan jaksas kosteaan ja koleaan keliin lähteä haravoimaan märkiä lehtiä. Ja takapihallakin on vähintäänkin neljäsataa myyrän kekoa, hittoako ne meidän pihassa myllä, menis vaikka naapurin pihalle. Ja se ainaisesta valituksesta ja säästä.

Regents rintamallakin tapahtuu seuraavaksi tammikuussa. 16.1 keskiviikkona ehkä Imatran Kylpylässä ns.perinteiset tanssit, Regents tahdittaa solistinaan Petri Ryynänen. Seuraavaksi sitten Lahden Tube Parkissa perjantai 25.1 rautalanka raikaa. Ja kutsu käynyt myös Hollantiin ja jos kaikki natsaa olemme siellä samoilla Shadows festareilla kuin aiemminkin 5-6.4.2008. Ja jos kaikki natsaa oikein hyvin ihmepojat Orimattilasta, eli Roadrunners on siellä myös kanssamme levittämässä Suomirautsikan ilosanomaa. Eli keikkaa ehkä pukkaa. Sataprosenttisen varmoja näistä esiintymisistä on ainoastaan Tube Park. Toivotaan, että nämä muutkis varmistuisivat piakkoin. Laitan heti tänne infoa, kun tiedän.

Levyrintamalta ei mitään uutta. Odotellaan sitä Euroviisulevyä, jos se vaikka joskus ilmestyisi. Ottaa vaan pattiin, kun äänimateriaalilla oli niin hoppu, ettei kerennyt ihan niin hyvin perehtyä biisiin mitä soitettiin, kuin olisin halunnut ja sitten kuukausikaupalla odotellaan julkaisua...perskule. Mikä lienee viivyttää.

Ei tässä nyt muuta ihmeellistä ole tahtunut. Käykäähän ihmiset keikoilla, varsinkin Väliaikaisen, Korsuorkesterin (jolta juuri ilmestyi hyvä retrohenkinen tanssilevy) ja Jaana & Sabelinen keikoilla bongaamassa Regents hahmoja. Ja kirjotelkaa vieraskirjaan terveisiä tai jotain, niin meitsi pääsee sitten vastaamaan henkeviä ja "älyllisiä".

Terv. Janne
19.07.2007
Herra mun aikani ties! Täälhän on käynyt porukkaa kuin painikisoissa, yli kymmenen tuhatta kävijää. Ei täs nyt ole oikein mitään uutta kerrottavaa kun ei ole oikein mitään tapahtunut. Paitsi Peiposta tulee kohta varmaan rautsikkakitaristi kun kamat on jo viimisen päälle. Sai mokoma ostaneen Vorgin orbitinkin ihan alta torihintojen. Kunhan se treenaa kovasti niin voidaankin Jampan kanssa vaihtaa paikkoja.

Kesää on pidellyt vaihtelevien kelien merkeissä, grillattu on niin paljon, että vaihteeksi taas saa vyötä pykälän löysentää. Kesäflunssa just päällänsä, tai joku hiivatin virus infektio. Pari päivää sitten kuumetta pukkas yli 40 asteen.

Eikun jatketaan kesän viettoa ja ootellaan Euroviisikokoelmalevyä, jossa meiltä pari poikkeavaa vetoa.

- Janne -
08.05.2007
UUTISIA UUTISIA. Regents piipahti studiossa roiskasemassa kaksi biisiä. Roiskasemassa juu, harjoituksineen, äänityksineen ja miksauksineen koko hommaan vierähti melkein seittemän tuntia, heh ja jälki on sen mukaista.

Kevätkin on saapumassa itärajalle, vaikka vaikeaa se tuntuu olevan. Yhtenä päivänä kakskyt astetta varjossa lämpöä ja pari päivää etiäpäin, niin onkin maa valkosena ja pakkasen puolella. Yritä täs sit miettiä keikoille mennessä, että ottaako shortsit vai toppatakin mukaan.

Kaikkein mukavaa on, kun sivuilla on vieraillut varsin runsaasti väkeä, yli 6000 tuhatta vierailua, jee, vaikkei tääl sivuilla nyt viimeaikoina mitää jännää olekaan tapahtunut.

Kevätterkuin Janne
12.03.2007
Terve pitkästä aikaa.

Kuvia on lisätty, Tubeparkista tuli lisää kuvia ja Imatran kylpylästä myös laitettiin iso nivaska katseltavaa. Kevät alkaa saapua pikkuhiljalleen tänne Ruokolahden suuntaan, lumi sulaa, on lämmintä ja räystäät tippuilee kirjaimellisesti.
Ja sitten hyviä uutisia, joista koko bändi on iloinen. Kotisivumme hyvä haltija Sauli on kasvanut viimenäkemältä n. 20 senttiä...siis ylöspäin, normaalimittaansa. Hankalan selkäleikkauksen jälkeen äijä on taas tikissä ja tervehtymässä vauhdilla. Tervetuloa taas suoraselkästen seurakuntaan Sauli ja kiitokset sinut leikanneelle kirurgille hyvästä työstä.

- Kevättä odotellessa Janne -
22.02.2007
Kylpylän keikka takanapäin ja täytyy sanoa, että aikapas kivaa oli. Liiteri oli niin täynnä etten muista milloin siel tuommonen hutina ois ollut. Kiitos siitä aktiivisille ihmisille jotka viitsivät kahenkympin pakkasesta huolimatta ajella satoja kilometrejä. Bändi ja Saska ovat tyytyväisiä keikkaan. Rautalankaakin pukkas välillä ja Elvistä ja tietty HUMPPAA. It`s only humppa but we like it. heh. No, kylhän tuommosessa paikassa pitää vetää mitä vaan kun siel näitä tanssi-immeisiä on valtaosa. Jos, ei soita niin napina on hirveä, ja toisekseen ei meil mitään kunnon tanssimusaa vastaa ole. En mie ainakaa jaksas neljää tuntia kuunnella pelkkää twistiä tai beattia. Mitä monipuolisempaa niin sen mukavampi, kuunnella, tanssia sekä soittaa...oho , meinasinpa vuodattaa enemmänkin.

Jokatapauksessa, keikasta on otettu kuvia ikifanien toimesta ja niitä pistämme näytille oitis kun Saulipoika ne saa.

- Janne + muut (ei siis lehmät vaan toiset regentsiläiset)-
11.02.2007
Saska & Regents keikalla tiistaina 20.2 Imatran kylpylässä. Suhraamme siellä jotakuinkin neljä settiä kyseenalaisia versiota jostain biiseistä. Ei vaan oikein vielä tiedä mitä biisejä vedetään. Pääpaino kuitenkin tanssimusalla. Tervetuloa.

- Janne -
05.02.2007
Savolaisen Kimmon kuvia lisätty kuvat kategoriaan.
Valtakunnassa kaikki hyvin.Tube-kuvia ehkä lienee tulossa lisää, kun niitä saadaan.

- Janne -
29.01.2007
Se on nyt sitten Tuben keikka takana. Keikka kulki treenimäärään nähden ihan ok, pikkasen takkus välillä mutta meininki ja fiilis oli hyvä. Oli mukava nähdä taas paljon tuttuja ja höpötellä niitä näitä. Paikalla oli paljon hyviä bändejä ja äänentoisto toimi loistavasti. Valoshow oli hieno. Kyl se tää Tekniset mainoksista teeveestä tuttu tv-julkkis Sami hoisi hienosti hommat porukkansa kanssa. Bändejä oli todellakin jokaiseen makuun ja meikäläisen maku on laaja. Jet wires tykitti kunnon rokkia, Heinosen Pekalle kiitokset tosi nussakoista kitarasooloista. Muutenkin muutamia uusia bändituttavuuksia oli minulle, mm. Lost Fiction, aivan loistokamaa. Upeat festarit kaikenkaikkiaan ja jatkoa seuraa ensi vuonna. Ja näin soittajan kannalta järjestelyt olivat jälleen aivan huippuluokkaa, ei jäänyt jano ja nälkä illan päätteeksi. Ja jatkoillakin oli tosi nastaa, kyllä muistaa nämäkin festarit ja pitkään.

Kiitos kaikille läsnäolijoille kannustuksesta jne jne. Tarttee varmaan ihan aikuisten oikeesti ruveta vakavissaan ottamaan seuraavaa askelta tossa levyn suunnittelussa, sen verran parin päivän aikana tuli kyselyjä uudesta levystä ja jopa levykappaletoiveitakin. Saa nähdä saadaanko aikaiseksi parin vuoden sisällä ;-)

- Janne -

26.01.2007
Talvi on saapunut tänne uralin viereen. Pakkanen paukkuu, lunta tuiskuttaa ja lumitöitä saa tehdä pitkästä aikaa, aikun ihanata.
Se on arvon lajitoverit sillälailla, että Tube Parkiin on enää yksi yö. Eli kaikki kynnelle kykenevät, tervetuloa kunnon pippaloihin. Tarjolla yli kakskyt bändiä, on surfia, perinne rautsikkaa, vähän laulettua beatia ja kaiketi hiven muutakin tyylilajia ja kaikki saman katon alla, ja halvalla. Loistava tilaisuus tutustua moneen bändiin yhdellä iskulla. Siellä siis Regentskin soittaa perjantaina. Yritämme pistää parasta,toivottavasti onnistuu edes jotenkin, on vähän yhteisharjoittelu ollu lievästi retuperällä aikatauluongelmien takia. Jänskättää aikalailla, koska mukana on muutama meille uusi biisi,jotka Jallu on treenannut kirjekurssi periaatteella, eikä noi ole itelläkään ihan niinkuin vielä tuonne selkärankaan iskostunut. No mutta rukoilkaamme, kyllä kai se siitä lutviutunee.

Parahin terveisin Janne
16.01.2007
Halipatsuippa vaan kaikille. Taasen on kuvia lisätty ja diskografiaan laiteltu lisää levyn kansia. Siitä se homma kehittyy. Tubea vartenkin oli tossa maanantai aamulla yheksältä kenraaliharjotukset. Niin, kolmestaan Janne, Jarmo ja Jarski pohjalta. Jalluhan opiskelee, joten hän oli estynyt osallistumaan meidän riemuumme. Eli Jallu opettelee kirjekurssipohjalta.No, tiukkaa rukoilua illoin aamuin, jotta keikka menisi kaikilta edes sinnepäin. Sen siitä sitten saa, mitäs ollaan niin laiskoja. Saskahan ei Tubeen pääse, koska hän ompi Lapin turneella.Mut hengessä on kuulemma mukana.
- Vaihteeksi vesisateisin terkuin Janne -
09.01.2007
Kiitoksia hyvät ihmiset, kun olette ahkerasti vierailleet sivuillamme. Viikossa puoltoistatuhatta kävijää, ei huonosti siihen nähden , että oltiin vähän sitä mieltä, että kuka näitä sivuja tarvitsee, koska bändihän ei juurikaan olosuhteiden pakosta keikkaile ja näin ollen ei varmaan hirveästi mitään kerrottavaa ole.
Jokatapauksessa, kuvia lisäillään pikkuhiljaa sitämukaa, kun niitä löytyy arkistojen kätköistä ja näyttäs noita lehtileikkeitäkin löytyvän vielä pikkuhiljaa. Kuvatekstit jatkavat samaa pöljää vailla järkeä linjaa, joka on tyystin Jannen (minun) vika, kuvastaa meitsin järjenjuoksua hyvin, ei älyllistä toimintaa kovinkaan usein.
Ja sitten säätila klo 20.44. Vettä sataa ja kaikilla on kurjaa. Lunta ei tule vaikka kuinka toivos...
Uutisia aina ajoittain tulossa...Juu eilen oli soittoharjotukset, hauskaa oli. Sain Voxinkin remontista, kiitos Lammin Mikko, hyvin toimii, vielkun osais soittaa sillei kuin itte haluaa.
Kuviakin laitettiin lisää.

- Janne -
02.01.2007Kotisivut auki
Nonniin, nyt on kotisivut auki. Eihän myö ite ois näitä tehty mutta kun te arvon ihmiset olette meitä patistaneet tekemään nää niin sittenpä tehtiin. Uutisia laitetaan sitä mukaan kun niihin on aihetta. Tyyliin " Nyt olemme 2.1.2007 klo16.30 Jarmon kanssa juoneet kahvia ja kiroilleet viimehetken päivityksiä kotisivuille ". Kuvia tulee kaiketi runsaasti lisää jahka niitä löytyy jostain varastojen syövereistä. Varsinkin vanhempia kuvia on jossain, kun tietäs vaan missä. Linkkejä myös laitetaan kunhan keritään. Toivottavasti sinulle arvoisa lajitoveri riittää katselemista ja lukemista näissä sivuissa ja viihdyt sivuillamme. Regents storyssa saattaa ehkä olla jotkin vuosiluvut tai vuodenajat sekasin mutta kun ei muista niin ei muista. Vanhuus ei ole iloinen asia vaikka se välillä vähän naurattaa, näin siteeratakseni Aaltosen Jallun sanoja.
- Terviisin Janne ja Jarmo -